Info

gaypodden's podcast

En podcast med det lesbiska paret Nike Swärd och Alexandra Malmlund. En podcast om HBTQ+ och sexualitet.
RSS Feed
gaypodden's podcast
2018
March
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: February, 2017
Feb 27, 2017

Hej och välkommen till fjärde avsnittet av Gaypodden! En podcast om HBTQ+ och sexualitet. Med Alexandra Malmlund och Theodore Swärd. I fjärde avsnittet pratar vi om den bristfälliga sexualundervisningen i skolan och när Alexandra tvingade Theodore att ta ett klamydiatest! 

Feb 19, 2017

Hej och välkommen till tredje avsnittet av Gaypodden! En podcast om HBTQ+ och sexualitet. Med Alexandra Malmlund och Theodore Swärd. I tredje avsnittet har vi bjudit in ingen mindre än inspiratören under alias @antligensockerfri, Alexandras mamma, Louise Hafdell! Vi pratar om hur det är att vara HBTQ-förälder och om hennes reaktion när Alexandra kom ut 

Feb 13, 2017

Hej and välkommen till andra avsnittet av gaypodden! En podcast om HBTQ+ och sexualitet. Med Alexandra Malmlund och Theodore Swärd. I andra avsnittet diskuterar vi lebbporr och hur det är att komma ut! 

Feb 6, 2017

Hej och välkommen till första avsnittet av gaypodden! En podcast om HBTQ+ och sexualitet. Med Alexandra Malmlund och Theodore Swärd. I första avsnittet diskuterar vi Theodores väg från att vara tjej till att vara transsexuell kille tills att vara tjej igen. Enjoy! 

 

 

 

1