Info

gaypodden's podcast

En podcast med det lesbiska paret Nike Swärd och Alexandra Malmlund. En podcast om HBTQ+ och sexualitet.
RSS Feed
gaypodden's podcast
2018
March
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: September, 2017
Sep 24, 2017

Hej och välkommen till Gaypodden! En podcast om HBTQ+ och sexualitet. Med Alexandra Malmlund och Nike Swärd. I trettionionde avsnittet pratar vi om hur obekvämt det är att kommentera andra tjejers bilder på Instagram utan att de tror att man är kär i dem. Hur man som partner agerar när man är tillsammans med en transperson och att Nike vill byta kön igen... med mera! 

Sep 17, 2017

Hej och välkommen till Gaypodden! En podcast om HBTQ+ och sexualitet. Med Alexandra Malmlund och Nike Swärd. I avsnitt trettio pratar vi om Nikes haff, om det är konstigt att testa kläder med kompisar, Alexandras struggles i omklädningsrummet och vårt framtida bröllop! 

Sep 11, 2017

Hej och välkommen till Gaypodden! En podcast om HBTQ+ och sexualitet. Med Alexandra Malmlund och Nike Swärd. I tjugonionde avsnittet pratar vi om feminism, att bli kallad feminism och hur man egentligen går vidare när man vill byta namn! 

Sep 3, 2017

Hej och välkommen till Gaypodden! En podcast om HBTQ+ och sexualitet. Med Alexandra Malmlund och Nike Swärd. I tjugoåttonde avsnittet pratar vi om att vara osäker och diskuterar gamla ex! 

1