Info

gaypodden's podcast

En podcast med det lesbiska paret Nike Swärd och Alexandra Malmlund. En podcast om HBTQ+ och sexualitet.
RSS Feed
gaypodden's podcast
2018
March
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: October, 2017
Oct 29, 2017

Hej och välkommen till Gaypodden! En podcast om HBTQ+ och sexualitet. Med Alexandra Malmlund och Nike Swärd. I trettiosjätte avsnittet pratar vi om #metoo och när Alexandra var på en spännande träff. Dessutom får man höra oss sjunga 

Oct 23, 2017

Hej och välkommen till Gaypodden! En podcast om HBTQ+ och sexualitet med Alexandra Malmlund och Nike Swärd. I trettiofemte avsnittet pratar vi om slutet på vår distans och massa annat spännande 

Oct 15, 2017

Hej och välkommen till Gaypodden! En podcast om HBTQ+ och sexualitet. Med Alexandra Malmlund och Nike Swärd. I trettiofjärde avsnittet pratar vi om Alexandras sommarprat och varför alla estetare är lesbiska.

Oct 8, 2017

Hej och välkommen till Gaypodden! En podcast om HBTQ+ och sexualitet. Med Alexandra Malmlund och Nike Swärd. I avsnitt trettiotre pratar vi kring att inte passa in i HBTQ communityn och alkohol! 

Oct 1, 2017

Hej och välkommen till Gaypodden! En podcast om HBTQ+ och sexualitet. I trettioandra avsnittet pratar vi om allt från kommungrupper på Facebook till nazistdemonstrationer och att Nike är naken på vår Youtube kanal! 

1